Bugün Alaz’ı okuldan almaya gittim. Gün içinde neler yediğini, neler yaptıklarını anlattı ablası sonra da elişi aktivitesi olarak anneler gününe özel birşey yaptıklarını söyledi. Konuşmamızdan bihaber Alaz, gitmek için hazırlandıktan sonra ‘Aa anne sana yaptığım şeyi unuttum‘ diyerek odaya koştu. Ablası onu ‘Şşş şimdi değil, sonra alacaksın onu, sürpriz‘ dedi Almanca. Diye tahmin ettim yani…

Nice çiçek pazarı


Eve dönerken bana birşey yaptıklarını, üzerine eliyle bastırdığını, izi çıktığını falan anlattı. Ben de kucağımdaki Beliz’e bakıp ‘Çok merak ettim Alaz. Beliz sen bana ne hazırlayacaksın bakalım?’ dedim. Beliz’in bana hediye hazırlamasına yardım edeceğini söyledi.

İngiltere’de ‘Anneler Günü‘ Mart ayında kutlanır. Herşeyi ters ülkenin 🙂 Alaz’ın ilk kreşinde hazırladığı bir kolye vardı bana. Bu sene ne hazırladılar merak ediyorum. Umarım büyüdüklerinde de parayla hediye almak yerine elleriyle birşey karalayıp verirler bana, böylesi çok daha güzel ve değerli benim için. Tabii bir de mümkünse birlikte olalım o gün/günler… İsviçre’de son bir aydır her restoranda, kafede, dergide, reklamda Anneler Günü brunch-ından sözediliyor. Evet, evet kesinlikle her sene o gün biraraya gelip brunch yapmalı.

Önceki seneler mutlaka bir Anneler Günü yazısı yazmışım. Bu senenin yazısı da bu olsun. Başta kendi annemin ve sonra tüm annelerin, son zamanlarda çok takıldığım ve haklarında çok yazdığım anneannelerin ve babaannelerin ‘Anneler Günü‘ kutlu olsun.

Yazar

Yorum Yaz

Pin It
Bu sitedeki tüm içerikler Digital Millennium Copyright Act ve 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu'na istinaden koruma altındadır. Buradaki hiçbir içerik (Yazı, Fotoğraf, Video vb.) site KULLANIM ŞARTLARI'nda da belirtildiği üzere izinsiz olarak kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz

© 2019 Tasarım Blogger Tasarım.