Onlarca yaprağın ufacık bir rüzgarla kafama düştüğü güzel bir sonbahar günü yaşadığım hangi şehirde sonbahar en güzeldi diye düşünüyordum yolda yürürken. Bu sırada doğup büyüdüğüm İzmir’deki bir okuyucudan gelen e-postayı görünce de sizinle paylaşmak istedim… Yolu İzmir’den geçen annelere ve İzmir’de yaşayan annelere bir öneri olsun diye.

Merhaba,
Sitenizi internette gezinirken keşfettim. Çok keyifli ve yararlı buldum. Size; İzmir Alsancak’ta 7 senedir faaliyet gösteren Saysen Aktivite ve Eğlence Merkezi’nden bahsetmek istiyorum. 

Burada 14-18 aylık bebeklere “Anne-Bebek Grupları“, 18-24 aylık çocuklara “Oyun Grupları” ve 24-36 aylık çocuklara anaokuluna hazırlık “Yetenek Grupları” düzenliyoruz. Ayrıca merkezimizde; çok renkli doğumgünü partileri, okul sonrası sanat etkinlikleri, atölye çalışmaları ve konsept partiler yapılmaktadır.

Saatlik çocuk emaneti hizmetinin de bulunduğu mekanda; sınıf partileri ve anneli-çocuklu arkadaş gruplarına buluşma günleri de düzenlenmektedir. Bilgi ve iletişim için: 0232 4631753 numaralı telefondan bize ulaşabilirler, ayrıca Facebook sayfamızı ziyaret edebilirler.

Yolunuzun İzmir’e düştüğü bir gün; sizi ve Alaz’ı mekanımızda misafir etmekten çok büyük keyif duyarız.

Yolumuz İzmir’e düştüğünde ben de sizlerle tanışmayı çok isterim…

Yazar

Yorum Yaz

Pin It
Bu sitedeki tüm içerikler Digital Millennium Copyright Act ve 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu'na istinaden koruma altındadır. Buradaki hiçbir içerik (Yazı, Fotoğraf, Video vb.) site KULLANIM ŞARTLARI'nda da belirtildiği üzere izinsiz olarak kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz

© 2019 Tasarım Blogger Tasarım.