2016 Haziran’da, iki sene önce bu zamanlarda bir çilek tarlası keşfetmiştik; Sunnehof… Buraya yazmayı unutmuşum o zaman. Dün eski, bebeklik fotoğraflarına çocuklarla beraber bakarken fark ettim.

Bayıldık… İneklere, tarlanın düzenine, onlarca insanın gelip de keyifle ve itinayla çilekleri toplamasına. Bir bizim Beliz itina göstermiyordu; çünkü çilekleri koparıp tozlu topraklı ağzına atmakla meşguldu. Ne kadar çilek yedi bilmiyorum. Ne kadar topladık hatırlamıyorum; ama dondurduğumuzu ve hatta çilek reçeli yaptığımızı hatırlıyorum.

İşin güzeli Londra’da yaşarken de çok giderdik böyle çiftliklere. Yediğin senin olsun, topladıklarını satın al türü. Keşke Türkiye’de de olsa… Belki de vardır. Var mı?

Sizi tarladaki fotoğraflarımızla başbaşa bırakıyorum. Mis kokusu burnuma geldi gene. Gitsem mi bu hafta acaba?

Buzağı mı inek mi?
Beliz’in gözünden kaçanlar kurtulmuş.

 

Düzene bakar mısınız?

 

Çilek bebek
Yazar

Yorum Yaz

Pin It
Bu sitedeki tüm içerikler Digital Millennium Copyright Act ve 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu'na istinaden koruma altındadır. Buradaki hiçbir içerik (Yazı, Fotoğraf, Video vb.) site KULLANIM ŞARTLARI'nda da belirtildiği üzere izinsiz olarak kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz

© 2019 Tasarım Blogger Tasarım.