Antalya tatil denilince akla ilk gelen yerlerden biri. Yerli ve yabancı turist açısından baktığımızda ülkemizde en çok tercih edilen şehrimiz Antalya. Doğal güzellikleri, turkuaz denizi, tarihi değerleri, koyları, plajları her özelliği ile insanı kendine çekiyor. Akdeniz’in en güzel şehrinde tatil yapmak herkesin planlarında yer alıyor. Lara, Kemer, Belek, Side, Manavgat, Kalkan, Kaş, Kumluca, Finike, Kekova gibi beldeleri muhteşem güzellikler barındırıyor. Milattan önce 133’lere dayanan tarihi ile görülmeye değer birçok tarihi zenginlikleri içerisinde barındırıyor. Hadrianus Kapısı, Kesik Minare, Kaleiçi, Yivli Minare ve Eski Antalya Evleri ile Termessos Antik Kenti bu değerlerin başında geliyor.

Deniz severler için Konyaaltı Plajı, Lara Plajı, Karpuzkaldıran Plajı ve Topçam Plajları şehir merkezindeki plajlardan. Alanya’daki Kundu, Kleopatra Plajı, Ulaş Plajı, Manavgat’ta Sorgun plajı, Kaş’ta Patara Kumsalı en çok bilinen plajlarından. Denizde değil de havuzda serinlemek isteyenlerin tercih edebileceği çok lüks, çok konforlu oteller de bulunuyor. Antalya’daki oteller sayesinde harika bir tatil geçirmek mümkün. En güzel Antalya otellerine ulaşmak, en güzel tatili geçirmek için Antalya otel fiyatlarını inceleyin. Antalya’nın her ilçesinde tatil yapmak mümkün. 

Ets Tur ile istediğimiz beldesinden otelimizi seçerek bu muhteşem doğada dinlenebilir, güneşin ve denizin tadını çıkarabiliriz. En uygun fiyatlarla harika otellerde kalma fırsatı veren https://www.etstur.com/ istemediğimiz kadar çok seçenek sunuyor. Doğal güzelliklerine hayran kalacağınız birçok değer için bile insanlar Antalya’ya geliyor. Düden, Kurşunlu ve Manavgat şelaleleri, Karain Mağarası, Karaalioğlu Parkı, Fransız Batığı, falezler, Sıçan Adası bu doğal güzellikler arasında. Kiralık teknelerle Akdeniz’i gezilebilir. Heyecan arayanlar ise Köprülü Kanyon’daki Köprüçay’da rafting yapabilir.

Antalya’da büyük alışveriş merkezleri ayrıca butik ve mağazalar da oldukça fazla. Hediyelik eşya, tekstil ürünleri, yerel ürünler turistik amaçlı gelenlerin tercihleri. Alışveriş yapmak isteyenlere Kaleiçi daha çok hitap ediyor. Eğlenmek isteyenler için de alternatif çok. Konaklama yapılan otelin eğlencesi dışında gece kulüpleri, canlı müzik yapan yerler oldukça fazla. Kışların ılıman geçtiği Antalya’da Toroslar’ın zirvesinde Saklıkent Kayak Merkezi de bulunuyor. Bu merkez Bakırlıdağı kuzey yamacına kurulmuş 500 dağ evi ve kayak tesislerinden oluşuyor.

Not: Sponsor link içeren misafir yazıdır. 
Yazar

Yorum Yaz

Pin It
Bu sitedeki tüm içerikler Digital Millennium Copyright Act ve 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu'na istinaden koruma altındadır. Buradaki hiçbir içerik (Yazı, Fotoğraf, Video vb.) site KULLANIM ŞARTLARI'nda da belirtildiği üzere izinsiz olarak kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz

© 2019 Tasarım Blogger Tasarım.