Haftaya bebek ve köpekle yurtiçi deniz tatili yapacağız. Plan Bodrum The Marmara’ya gitmek. Bodrum’da hava fenaysa hem bebekle rahat edeceğimiz, hem denize beraber girebileceğimiz, hem de köpek alan otel önerisi var mı?


Şenay Akdemir


Sabahın 4’ünde uyanıp da aklıma düştü yemek tariflerine bakmak oğluma yapacağım fish fingers için. Sonra facebook, mailler derken 5’e geliyordu twitter hesabıma gelen bu soruyu gördüğümde. Zaman kısıtlı, yanıtsız kalmasın dedim hemen ekliyorum siteye.


Benim bildiğim, gidip görüp kaldığım Club Amazon var Marmaris Bördübet Koyu’nda.


Antalya Kemer’de Vague Hotel Avantgarde, İzmir Çeşme’de Altınyunus Resort Thermal Hotel çocukları ve evcil hayvanları kabul ediyormuş. Kuşadası’nda Fantasia De Luxe Hotel 15kg’ya kadar olan evcil hayvanları restoran ve havuza girmemeleri koşuluyla kabul ediyor. Holiday Club Kuşadası da evcil hayvanlara hoş geldiniz diyenlerden. Fethiye Forest Gate Hotel, hem 0-6 yaş arası çocukları ücretsiz kabul ediyor hem de evcil hayvanları.


Siz Bodrum’da ayarlamışsınız, ama Bodrum için Club Otel İsis ve Hapimag Resort Sea Garden da bebek ve köpek dostu sayılan otellerden.


Güncelleme; Neredekal.com Bodrum’da evcil hayvan kabul eden otelleri belirlemiş. Umarım aynı zamanda çocuk da kabul ediyorlardır. Linke buradan ulaşabilirsiniz:
http://www.neredekal.com/blog/Bodrumda-Evcil-Hayvan-Kabul-Eden-10-Otel/


Resim: http://www.flickr.com/photos/omar_eduardo/88778660/

Yazar

Yorum Yaz

Pin It
Bu sitedeki tüm içerikler Digital Millennium Copyright Act ve 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu'na istinaden koruma altındadır. Buradaki hiçbir içerik (Yazı, Fotoğraf, Video vb.) site KULLANIM ŞARTLARI'nda da belirtildiği üzere izinsiz olarak kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz

© 2019 Tasarım Blogger Tasarım.