Uçaklara bebek arabası ve araba koltuğu alınabilir mi diye sordu bir arkadaşım…


Bebek arabasını ve koltuğunu havaalanında ne yapmalı;

1- Bebeği sling tarzı taşıyıca yerleştirip bebek arabasını/araba koltuğunu check-in edebilirsiniz; ücretsiz, ayrıca kilo sınırınız haricinde taşınıyor, bagajlarınızla birlikte teslim alıyorsunuz indiğinizde.

2- Bebek arabasını/ araba koltuğunu uçağın kapısına dek götürüp, orada katlayıp bırakabilirsiniz; herkes bindikten sonra uçağın bagaj bölümüne yerleştiriliyor. Havaalanına göre ya iner inmez bıraktığınız yerdeki gibi teslim ediyorlar ya da bagajlarınızla birlikte. Bebeğiniz yürümüyorsa kucağınızda taşımak zorunda kalabilirsiniz bir süre.

3-Bebek için indirimli satılan ekstra koltuk satın alıp araba koltuğunu yanınızda uçağa alabilirsiniz; kalkış ve inişte bebeğiniz kucağınızda olmak zorunda; ama kemer bağlama ikazı olmadığında koltukta oturabilir eğer oturuyorsa.

* THY, check-in sırasında büyük bir poşet veriyor uçağın kapısında katladığınız bebek arabasını içine koyup o şekilde bırakmanız için. Diğer havayolları için biz kendi çantasını kullandık bebek arabasının. İstanbul Atatürk ve Bodrum Havalimanı’nda, Londra Gatwick, Londra Heatrow, San Francisco International, Zürih’te bebek arabası bagajlarla birlikte teslim ediliyor. Yani bebeğimizi kucağımızda taşıdık bagaj aldığımız noktaya dek. Sabiha Gökçen Havalimanı, Edremit Körfez Havalimanı’nda uçaktan iner inmez alabiliyoruz bebek arabasını. En iyisi binerken veya inerken host veya hosteslere sormalı bebek arabasını ne zaman teslim alacağımızı.

Yazar

5 Yorum Var

  1. Merhabalar acaba tek parça katlanmayan bebek arabaları ilede uçağın kapısına kadar gidebilirmiyiz double pusetle örneğin ?

Yorum Yaz

Pin It
Bu sitedeki tüm içerikler Digital Millennium Copyright Act ve 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu'na istinaden koruma altındadır. Buradaki hiçbir içerik (Yazı, Fotoğraf, Video vb.) site KULLANIM ŞARTLARI'nda da belirtildiği üzere izinsiz olarak kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz

© 2019 Tasarım Blogger Tasarım.