Antalya’da birkaç çocuklu arkadaş tatile çıkmak istiyoruz. Önerilerileriniz neler? Varsa bildiğiniz otelleri paylaşır mısınız?


Birkaç çocuklu arkadaş

Yaz mevsimi, Antalya ve çocuk biraraya gelince en önemlisi sıcaktan nasıl korunacağınızdır, özellikle de otelin dışında. Tatili Mayıs, Haziran, Eylül veya Ekim’e denk getirmeniz, eğer çocuklarınız okula devam etmiyorsa daha iyi olur. Hem indirimli sezonda gitmiş olursunuz hem de sıcaktan bizlerden daha çok etkilenen çocuklarınızı korursunuz.

Diğer önemli bir nokta havaalanına mesafe, eğer uçakla yolculuk yapacaksanız… Biz büyükler bile beklemekten hoşlanmayız. Yolculuğun ne zaman biteceğini hatta bitip bitmeyeceğini bilmeyen çocuklarımız ne yapsın? Uçaktan inip tekrar birkaç saatlik karayolu yolculuğu yapmak küçük bedenleri daha çok yoracaktır. Lara ve Kundu havaalanına en yakın otellerin bulunduğu güzel yerler. Karayoluyla gidiyorsanız da sık sık mola vermeyi unutmayın.

Çocuk klübü, oyun parkı ve çocuk havuzu mutlaka bulunsun seçeceğiniz otelde. Restoranlara çocuk alınıyor mu, alınıyorsa saat kısıtlaması var mı? Küçük çocuklar için yemek opsiyonları var mı? Akşamları odada uyuyan bebekler için bakıcı ayarlanabilir mi? Odalarda su ısıtıcısı bulunuyor mu?… gibi soruların cevaplarını gitmeden önce öğrenin. Odalarınızı standart yerine aile odası seçerseniz daha rahat edersiniz, özellikle ekstra yatak yerleştirilecekse. Kalacak yer araştırırken bebek dostu oteller kategorisinde olmasına dikkat edin. Ben Antalya’da bu tarz bir otelde kalmadım; ama önerileri duymak ve duyurmak isterim.

*Güncelleme: Haziran 2012’de Adora Golf Resort’ta iki gece kaldık. Plajı, çocuk klübü, oyun alanları, çocuk havuzu, çocuklara ayrılmış yemek salonu ve hatta miniklere animasyon gösterileri ile çocuk dostu sayılan otellerden biri. Biz havaalanına yakın olması sebebiyle tercih ettik. Daha fazlasını bilmek isterseniz sorun, neler yaptık diye okumak isterseniz Antalya Tatilindeyiz yazımla devam edin…

Yazar

63 Yorum Var

  1. Biz gecen sene iki aile iki cocuk Antalya'da Maxx Royal'de tatil yaptik haziran ayinda yine sicakti ama nem yoktu bu cok iyiydi. Havaalanina uzakligi 40 dk fln.Otelin standart odalari 80m2 fln cok buyuk bu yuzden cocuga yatak koydursaniz bile kocaman bir alan kaliyordu bizimkisi baya kosturuyodu icinde cok rahattik bu yonden odalari super.Yemek konusunda ben normal yemeklerden verdim cok yagli olmamak kaydiyla cocuklar icin ayri yemek varmiydi arastirmadim 🙂 Aksam icin bakici opsiyonu var ama biz kullanmadik:)Cocuk kulubu ve cocuk havuzlari vardi hatta cocuk havuzunun ustu brandayla kapaliydi gunes gelmesin diye ve bu yuzden havuz digerlerine gore biraz daha soguktu diyebilirim. Deniz muhtesemdi diyemem bize dalgali hali denk geldi zaten normaldede belegin denizi cok guzelde diyemem idare eder ama sahil ve deniz kum:) Restoranlara cocuk aliyorlar herhangi bir kisitlama yasamadik bu konuda.Umarim biraz yardimci olmusumdur 🙂

    • Teşekkürler Esra, odalar çocuklu aile için idealmiş 🙂 Çok yardımcı oldun yorumunla.

    • Herkese merhaba bu forumda, ben Türkiye'den Burhan Alptekin'im, Tanri'nin gerçekten kurtarildigina ve Mali esaretten kurtarilmayacagina inanamiyorum. Finansal krize girdim ve bazi faturalari ödemek zorundaydim. Ben bankalardan yardim aramayi denedim ama hepsi bosuna, ben sadece özel borç veren gibi davrandim ve 1000 $ dolari ile yapilmis ve benim kredi almak degil, tanri beni tanitmak için beni aldim dolandiricilarla tanismak için internetten yardim aramayi denedim Susan James Loan Sirketi, finansal sorundan kurtarilan bir arkadasiyla ve Bayan Susan James tarafindan 250.000 dolarlik bir borç verilmis bir arkadasiyla anlasti, bu yüzden onun tavsiyesini aldim ve Bayan Susan James Loan Company ile temasa geçtim ve bir hafta içinde Bana% 3'lük düsük faiz oraniyla kredi arayan herkese tavsiyem 200.000 dolardi. Bunu yapiyorum çünkü mali kölelikten dolayi çok mutluyum ve bir kez daha sevinçle doluyum ve hayat Tanri'ya ve Bayan Susan James'e tesekkürler. Sirketle iletisime geçebilirsiniz Website: https://susanjamesloanfirm.wixsite.com/loan-officer or via email: susanjamesloanfirml07@gmail.com or susanjamesloanfirml07@outlook.com ya da onlara Whats-app Masaji gönderebilirsiniz :+1(587)206-1157

  2. Kesinlikle Cornelia Diamond Golf Resort diyorum. Ben 6 aylık bebeğimle gitmiştim ilk, bu sene de gidiyorum Haziran ın ilk haftasına. Otelin standart odaları bile 40 m2 , dolayısı ile alan sorunu yok. Küvet ve duşakabin seçeneği var. Otelin room service i tü yiyecekleri ana restauranttan alıyor yani akşam yemekte ne yerseniz odaya gelebiliyor. Hasta/ uykulu bebekle dışarı çıkamazsanız ayağınıza geliyor ve ücretsiz. 3 dönüm mini klüp var, çok geniş ürün yelpazesi olan bir marketi var. Kesinlikle çocuk dostu zira markette Hipp bisküvi, meyve püresi, sebze çırbası, ekmeği bile var. Deniz kıyısına inince yer tutum, havlu koyaym derdi bile yok, görevliye işaret ediyorsun o kaç kişilik , nasıl bir yerleşme istediğini sorup, şezslongları çekip sana yerini hazırlıyor. Eğer bakıcı ile giderseniz aile odaları seçeneği de var ancak biraz pahalı. O odalarda toplam alan 60-70 m2 ye çıkıyor. Otelde doktor süreklli bulunmuyor ama ihtiyacımız olduğunda 10 dakikada geldi.Pusetler için yeterli rampa sistemi düşünülmüş. Baby sitter seçeneği var . Yemekler çok çeşitli ve leziz. 3 yaş sonrası için ana restaurant içinde çocuk büfesi var. İsteyen arkadaşları ile orada oturup yiyebiliyor. Mama sandalyeleri temiz ve yeni. Ben fazla para verdim ama birkaç yıl daha mutlaka giderim. Size de iyi tatiller

    • Yorum ve öneriler için teşekkürler Dorikus! Marketin olması da önemli bir nokta, dışarıya göre çok pahalıya satmıyorlarsa bez, mama, vs taşımaya gerek kalmıyor.

      Odaya yemek servisi opsiyonu da güzel, özellikle bizim Zürih'te başımıza gelenlerden sonra 🙂

    • Değerli Misafirimiz ;

      Öncelikle yapmış olduğunuz yorumlarınız için teşekkür ederiz.

      Kaliteli hizmet anlayışından asla ödün vermeyen Cornelia Hotels Golf & Spa ailesi olarak, değerli yorumlarınıza her zaman ihtiyacımız olduğunu bilmenizi isteriz.

      Sizleri tesislerimizde tekrar misafirimiz olarak ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

      Saygılarımızla ,

      Cornelia Hotels Golf & Spa Yönetimi

    • Merhaba Dorikus. Cornelia Diamond hakkinda sana sormak istedigim sorular var. 1-Otelde kediler var mi? ozellikle restoran kisminda? 2-Gurultu acisindan deniz manzarali odalar nasil?

  3. Merhaba,
    Biz geçen yıl 7 aylık bebeğimiz ile Kemer Majesty Resort Mirage Park Hotel'e gittik.
    Bebek çok küçük olduğu için Temmuz ayı dahi olsa suları soğuk olabileceği için Ege'yi değil, Akdeniz'in su sıcaklığının en yüksekte olduğu tatil beldesini seçtik.
    Güneşe maruz kalmamak, malum şemsiyelerin bile yeteri kadar Antalya güneşini engelleyememesinden ötürü Ağaçları çok olan bir bölgeyi yani Kemer'i seçtik.

    Ve sahil şerindeki ağaçları baz alarak yaptığım elemede Majesty Mirage Park Hotel, kumsalının hemen arkasındaki orman gibi geniş alanını ahşap ve rahat koltuklarla bezemesiyle 1. oldu. Üstelik neredeyse bütün ağaçların altı hamaktı, bebek beşiği olacak nityelikte. Onun dışında havuzların çevresi de tamamen çimenlik ve tüm gün gölgede bırakacak şekilde ağaçlarla kaplıydı.
    En önemli konu güneş korumasıydı bizim için,onun bebeğimiz küçük olduğu için sosyal alanlar, oyun alanları bizim ilgi alanımız dışındaydı. Ancak otel standart bir 5 yıldızlı oteldi, iyininde iyisi, muhteşemdi diyemem. Ancak, yemekleri, odaları temiz, yiyecek kalitesi ortanın üstünde, bebekli ailelerin gidebilecekleri, rahat edebileceklerinden emin olarak seçecekleri bir otel olduğunu ifade ederek tavsiye ederim.
    Sevgiler…

    http://www.ceylinolmez.com

    • Kemer'i ben de çok severim; gerçi her gidişimde ağaç evlerde kalmıştık. Teşekkürler paylaşımınız için.

  4. Ben Voyage Sorgun'u 3 defa denemiş biri olarak şiddetle tavsiye ederim.Sürekli değişen bebek/çocuk menüleri de var, sürekli bir aktivite var, odalar temiz, hava çok temiz ve çocuklar için de bebekler için de eğlenceli bir otel.

    • Öneriniz için teşekkürler. Eminim birçok kişiye faydalı olacaktır yorumunuz.

  5. Merhaba, bende Voyage Belek'i tavsiye edebilirim. Bence çocuklar için her şey düşünülmüştü bu otelde. Hizmet inanılmaz iyi, tesiste çok geniş bir alana kurulmuştu. Bu sene ise Kaya Belek'e biraz kalabalık bir aile olarak gideceğiz. Bu otel de çocuk dostu 10 otel arasında yer alıyormuş. Çocuğumuz olmadan önce Kaya Artemis'e gidip çok memnun kalmıştık. Umut ediyorum ki buradan da memnun kalacağız. Yine paylaşımda bulunmak isterim 🙂
    Elif. http://www.minikdinozor.blogspot.com

  6. Merhaba,
    Biz de bu sene GLORIA SERENITY otelini seçtik. Birbuçuk yaşındaki kızımız için tavsiye üzerine gittiğimiz otelden çok memnun kaldık. Şimdiye kadar birçok otelde kaldım, fakat bu otel kadar bebeklere ve çocuklara önem veren başka otel görmedim. Özetlersem; deniz suyu havuzu, 24 saat hazır mama siparişi, 24 saat el yapımı mamalar (tarifini siz verirseniz herşeyi hazırlıyorlar, ama herşeyi!), 2 adet büyük bebek/çocuk oyun komplksi (her biri yaklaşık 1000'er metrekare, içinde luna parkından, uyuma odaları, oyun odaları, boyama odası, sinema odası, oyun parkları, küçük ev kasabası ve birçok aktivite odası var), bebek bakıcılığı hizmeti, akşam çocuklara özel mini diskosu ve bol çimli ve ağaçlı alanı… Türkiye'de bu otelin üzerine bebk/çocuk oteli olduğunu sanmıyorum. Oda olarak havuza açılan Laguna odalarını tavsiye ederim. Standart odalara göre biraz pahalı ama kesinlikle değer…
    iyi tatiller…

  7. Teşekkürler Berk! El yapımı mamalar birçok annenin hoşuna gidecektir. Anlattığına bakılırsa aileye yönelik reklam kampanyası yaparlarsa eminim ilk sırada olurlar.
    Sevgiler!

  8. Selamlar
    Biz 9 aylikken Limak Arcadia otel'e gittik. Yeni ekgidaya gecildigi icin oteldeki corbalar maalesef lezzetli degildi istedigim gibi besleyemedim. Tek sikinti yemekti. Onun disinda kocaman yesil.bir alani hem kumsalda hem yemek alaninda cocuk parki vardi. Belli saat araliginda bakiciya birakabiliyorsunuz tabi rus cocuklarla birlikte ne kadar keyif alir bilemiyorum. 🙂

    • Yorumunuz için teşekkürler. 2 yaşından itibaren diğer çocuklarla oynamaya başlıyorlar, tabii keyif almaya da 🙂 Yemekler hep sorun zaten tatilde. Lezzetli olsalar da tatil heyecanı ağır basıyor, yemek yerine oyunu tercih ediyorlar.
      Sevgiler, Deniz

    • "Belli saat araliginda bakiciya birakabiliyorsunuz tabi rus cocuklarla birlikte ne kadar keyif alir bilemiyorum. :)"
      ücretli bakıcıdan mı bahsediyorsunuz yoksa bebek klübü kreş gibi yere mi bırakıyordunuz

    • Benim Türkiye'de gittiğim yerlerde 3 yaş altı için ücretli bakıcı tutmanız gerek veya çocuğun başında ebeveyni bulunması gerek. İngiltere'de bir otelde oğlumu 13 aylıkken kreşe bıraktık; ama bire bir ilgilenen bir bakıcı vardı. Ücretsizdi. Sanırım her otelin kendi politikası var.

  9. merhaba, biz gecen sene Gloria Verde Resort'ta o zamanlar 15 aylik olan kizimla kaldik ve cok memnun ayrildik. Cocuklar icin ozel yemeklerden, dibi kum dolu havuza her sey vardi. Otelin cam agaclarinin altinda olmasi da cabasi.Sicaktan pek etkilenmedik.

  10. bu kadar yüksek ücretli bir yer tabi ki çocuk dostu da olur bebek dostu da. inanılmaz fahiş buldum rakamları. bugün bir 14 günlük fiyat sorgusu yaptırdım 40 bin kusur TL çıktı. veren versin.

  11. Gloria Verde Resort fiyatina baktim, 8 gece her sey dahil icin 11bin Avro istiyor.
    :))) dumura ugradim resmen. Bu fiyatla her sey dahil derken kastedilen ne acaba? ;))
    Devremulk alinir o paraya!

    • Türkiye'deki ekonomik durum belliyken nasıl bu kadar pahalı olabiliyor anlamıyorum. Açıkçası ben hiçbir otelde o ücrete kalmadım, kalmam, kalamam da 🙂

      Yabancıların tek avantajı, 1 sene öncesinden tatillerini planlamaları. İnanın bazı arkadaşlarım 2015 yazı için uçak bileti ayarladılar. Bu fahiş rakamlara denk gelmemek için ve yüksek sezonda tatil için erken tatil planlamaya alışmamız gerek.
      Sevgiler, Deniz

    • Merhaba;

      Özellikle yaz sezonda bu fiyatlar çok normal gibi durabilir. Özellikle Belek bölgesinde oteller ultra herşey dahil sistemde çalışır. Bu şu demek oluyor ki; yediğiniz dondurmadan içtiğiniz ithal alkollü içkilerden hergün odanızda yenilenen minibarlardan yaklaşık her otelde bulunan 8 ayrı alacarte restoranda 24 saat çalışan snack barlardan otelin (spa ve golf hariç) her türlü aktivitesinden faydalanmanızdan havuzlardan denizlerden hergün temizlenen odanızdan otel yürüme yolları içerisinden bulunan içecek dolaplarından ve sayabileceğim bir çok imkandan faydalanabilmeniz anlamına geliyor.
      Bu sebeptendir ki; bence birşeye gücünüz yetmediği için vayyy çok pahalı demeniz yargısız infaz yapmanızdır. Fiyatlara yorum yapmadan önce biraz araştırmanızı şiddetle tavsiye ederim.
      Not: Türkiye'de tatilin çok ucuz olduğunuz şuradan anlayabilirsiniz.
      Türkiye Dünya'da en çok turist çeken 6. ülke
      Türkiye Dünya'da en çok turist geliri elde eden 12. ülke
      Buyurun kendiniz analizi yapın.
      Bol gezmeli günler dilerim

    • Bakış açınız için teşekkürler… Türkiye'ye gelen yabancı turist, rezervasyonunu çok önceden tur şirketleriyle yapıyor ve inanın bana, sadece uçak biletini kullanmak için tur parası veren Türkler var yurtdışında yaşayan. Çünkü o şekilde yazın uçak bileti ücreti daha ekonomik oluyor.
      Dünya'da en çok turist çeken ülkedir; ama gelen turist kalitesi de belli, Antalya'da açık büfe başından ayrılmayan Ruslar, Bitez'de kalan İngilizler. Yabancılar için bile 11 bin Euro bir haftalık bir tatil için çok yüksek bir fiyat, eğer ki altın tabak-çanak istemiyorsanız 🙂 Gücü yetene, haklısınız…
      Avustralya'da, San Francisco'da birkaç hafta kaldım, 4 yıldızlı otellerdi ve 11 bin euro harcamadım bile, gücüm ona yetiyor ve ona yetmesini tercih ederim.
      Sevgiler,

    • Sayın Gökhan Kuzu, siz fiyatlandırma politikasının gerçekten maliyet esaslı olduğunu mu düşünüyorsunuz? Denize giderken yolda duran içecek dolabındaki içeceğin ne kadar gerekli olduğu ya da bunun ne kadar gerekli diye sunulduğu da ayrı bir tartışma. Kaldı ki türkiyedeki yıllık turist rakamları türkiyede tatilin ucuz olduğunu göstermez. En iyi otellerden sayılan maxx royalin booking.com'daki yorumlarını okuyun bakalım, bizim geceliği binlerce liraya kendi memleketimizde kaldığımız otelde elin rus'u nasıl da yarı fiyatına kalıp bir de üstüne sarhoş olup orta yerde mayosunu indirip hacetini gideriyor görün. Asgari ücreti geçtim, 5 yıldır kurumsal şirkette çalışan iyi üniversite mezunu bir mühendisin aldığı maaşlardan bile haberdar değilsiniz sanırım. Bazı rakamlar bazılarına pahalı geliyor diye o bazıları asgari ücrete çalışmıyor, bundan emin olun.

  12. Biz geçen yıl Sueno Hotel Beach Side'ye gittik 5 aylık bebeğimizle. Odalar konforluydu bebek yatağı da temin edildi. Ancak bebeğimiz otel de bulunan diğer bebek ve çocuklar gibi salgın bir hastalığa yakalandı. Beyaz el ayal ağız hastalığı olarak biliniyor. Oteli özellikle doktoru var diye seçmeme rağmen bir türlü doktor göremedik. Gece de gündüz de yoktu. Acil çıkış yaptık ve Ankara'ya döndük. Side'de ki hiç bir hastane veya poliklinik de çocuk doktoru bulamadık.Acildeki doktorlar hastalığı teşhis edemedi. Uçak yolculuğu çok zor geçti çocuk ateşli olduğu için. Herhangi bir ilçede tatil yapmamaya karar verdik. Artık hep merkez otelleri tercih ediyoruz. Yaşayan bilir küçük bir bebekle doktor bulamamak çok sıkıntılıydı.

    • aynı sıkıntıyı biz yaşacak. eur olarak doktor ücreti söylediler bize. tl olarak yanlış hatırlamıyorsam 300 yada 450 tl olması lazım.

  13. Merhaba bayramdan sonra gidecek bir otel arıyorum yazınızı gördüm 3 yaşındaki oğlum için özellikle otel bulmaya çalışıyorum..Adora Golf Resort'u hala önerirmisiniz?? Teşekkürler..

    • Biz 6 aylık kızımızla ağustos başında gittiğimiz samara dan çok memnun ayrılmıştık
      otel çok büyük değil.havuz ve deniz arası çok yakın birde düz ayak bebek arabasıyla çok rahat ettik. yeşil alanı çok güzel. yemekleri de lezzetliydi.

    • Latanya beach resort bodrumu tavsiye ederim inceleyin araştirin en iyi otel çocuklular için biz 4 senedir gidiyoruz umarım hiç bozmazlar mükemmel herşey

  14. Merhaba.otel deneyimleriniz bize cok yardimci oldu.ancak tek sorunumuz kediler..acaba gittiginiz otellerde restorant yada havuz kenarinda kedi ile karsilastiniz mi..gecen yil titanic de kaldik, kediler o kadar rahatsiz ediciydi ki masanin ustune ziplayanlari hile gormek mumkundu..

  15. Merhabalar, bu yaz bebekli 2 aile (1 ve 1,5 yaş) bodrum'a tatile gitmeyi düşünüyoruz. Gece hayatından hoşlanan anne babalar olarak baby sitterlı bosdrum otelleri tercihimiz. Öneride bulunabilir misiniz? Teşekkürler.

  16. Bodrum'da dilediğiniz özellikler aşağıdaki tesislerde mümkün.
    1) Yasmin Resort Bodrum
    2) Kefaluka Resort
    3) Delta Beach Resort Hotel
    4) Hilton Bodrum Turkbuku Resort Spa
    StarTatil.com'dan bakabilirsiniz, gezginanne'den arıyorum derseniz ekstra Erken Rezervasyon sigortası ücretsiz yapılır.

    • Çok sevindim. Peki bana en çok gelen sorulardan; 7 yaş altı 2 çocuğu da ücretsiz kabul eden oteller var mı? Bu konuda bilgi verebilir misiniz?

    • Merhaba;
      0-12 veya 0-14 iki çocuk birden ücretsiz olabilir.
      29 Şubat'a kadar özel çocuk aksiyonları koyduk aşağıdaki tesislerde.
      Daha öncede belirttiğim gibi, ''Gezgin Anne'' sitesine özel ücretsiz iptal/iade sigortası yaptırabilir okuyucular. Bu siteyi bizimle paylaşmaları yeterli. İletişim için StarTatilcom'dan oteller incelenebilir.

      1. İdeal Panaroma
      2. Blue Bay
      3. Sun bay
      4. İdeal Prime
      5. Bitez Marina
      6. Alara Hotel
      7. Alara Kum
      8. Alara Park&Residence
      9. Alara Star
      10. Alaiye Resort
      11. Justiniano Club Alanya
      12. Justiniano Park Conti
      13. Justiniano Deluxe
      14. Annabella Diamond
      15. Stella Beach Hotel
      16. Arcanus Beach Resort
      17. Crown Serenity Hotel
      18. Maya Golf Side
      19. Maya World Side
      20. Rüya Hotel
      21. Fantasia DeLuxe
      22. Limak limra Hotel
      23. Özkaymak Marina
      24. Limak limra Club Park
      25. Maritim Pine Beach
      26. Club Mega Saray
      27. Sentido Letoonia Golf Resort
      28. Susesi Luxury Resort Hotel
      29. Limak Arcadia Golf
      30. Limak Atlantis Resort
      31. Adora Resort Hotel
      32. Belconti Resort
      33. Venezia Palace
      34. Limak Lara
      35. Comet Deluxe
      36. Ozcan Hotel Turunç
      37. Özkaymak İncekum

      Son Tarih: 29 Şubat, akabinde ücretsiz olan 2. çocuk değişebilir.

    • Çok çok teşekkürler bu güzel bilgiler için. Umuyorum birçok ailenin işine yarayacaktır.

      Sevgiler,
      Deniz

    • Merhabalar bende temmuz ayi icin cocuk dostu otel arastiriyorum.yardimci olursaniz cok sevinirim.

  17. Merhabalar 6 aylık oğlumuz ile tatil düşünüyoruz. Bakıcı tarzı hizmet veren hotellerden hangilerini tavsiye edersiniz ? Teşekkürler

  18. merhaba bu yaz için 1.5 yaşındaki oğlumla lara,kundu ya da belek tarafında rahat edebileceğimiz bir otel arıyorum, tavsiyeleriniz nerelerdir?

  19. Merhaba,

    Kurban Bayramından sonra 4-5 günlüğüne ailecek tatile gitmeyi planlıyoruz fakat 1 yaşında olacak oğlum o zaman ve yemeği bizim için önemli yani büfe yemeklerinden ziyade bebeklere özel menülerin çıktığı, ayrıca bebek dostu sandalye olsun aktivite olsun önerebileceğiniz bir yer var mı?

  20. Merhaba,

    Biz de bu yaz bir yaşında olacak kızımızla tatile gitmeyi planlıyoruz. Ancak lokasyon seçiminde hala kararsızım. Normalde tatil anlayışımız Herşey dahil sisteminden uzak kalabalık ve beton olmayan butik otellerden yanaydı.. Fakat bebekle sanırım butik otellerde pek rahat edemeyeceğiz.

    Bebek yemeklerinde sıkıntı yaşamayacağımız, bol yeşillikli (bebeği de güneşten koruyabilme adına),temiz ve kalabalık olmayan otel önerilerinize ihtiyacım var.

    Şimdiden teşekkürler…

  21. Merhaba benim de acil yardıma ihtiyacım var biri 5,5 diğeri 1,5 yaşında kızlarımla kemer bölgesine gitmeyi düşünüyoruz bayram sonrası göynük daha önceden eşimle gidip denizini beğendiğimiz bir bölge ama şimdiki önceliğimiz çocuklar onlara uygun bana önerebileceğiniz başta yine kemer göynük olabilir yada yine Antalya da farklı bir bölge tabiki otel çocuklar için uygunsa yorumlarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkür ederim..

    • Merhaba, Kemer çakıllıdır çocuklarınız rahat edemez.
      Kuşadası Ilıca Mevkii, Didim Altınkum yada Özdere bebekli çocuklu aileler için daha uygundur.

  22. Merhaba..izmir'de ikamet ediyorum..2ve 10 yaşında kizlarim var..otellerin sadece havuz ve restoran hizmetinden faydalanıyoruz diyebilirim..dolayısıyla hijyen ve havuzun çocuklara uygun olması bizim için çok önemli..Temmuz başında 4 gece planlıyoruz..bütçemiz en fazla 3000 tl..nereyi önerirsiniz?şimdiden çok teşekkürler..

  23. Bodrumda 2.5 yaşındaki oğlumuzla kalabileceğiniz 5 yıldızlı herşey dahil otel tavsiyenizi rica edebilirmiyim çocuk için alanları bol olan

  24. Orijinal ve Hızlı Kredi mi arıyorsunuz? Kredi koşullarımız 6 ay ile 300 ay arasında değişmektedir ve faiz oranımız sadece% 3 faizle başlamaktadır. Güvenlik, mülkün kendisinde ve Borçer'in deneyime dayanarak, projeyi zamanında ve bütçeyle tamamlayabilme kabiliyetidir. Ayrıca, mülkiyeti zaten mülkiyet sahibi olan veya mülklerinde önemli miktarda özsermayeye sahip olan yatırımcılara “nakit artırma kredileri” sağlıyoruz. mali yardım almak için bugün bize e-posta gönderin: (plutocreditfinancier@gmail.com)

Yorum Yaz

Pin It
Bu sitedeki tüm içerikler Digital Millennium Copyright Act ve 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserlerini Koruma Kanunu'na istinaden koruma altındadır. Buradaki hiçbir içerik (Yazı, Fotoğraf, Video vb.) site KULLANIM ŞARTLARI'nda da belirtildiği üzere izinsiz olarak kopyalanamaz, alıntı yapılamaz, başka yerde yayınlanamaz

© 2019 Tasarım Blogger Tasarım.